De Polyester technologie

Wat zijn de belangrijkste voordelen van polyester?

Sterker

Polyester is een rotvrij en niet-poreus materiaal, en rekent in polyester uit het daarmee af met alle risico’s op corrosie. assortiment. De hardheid van het polyesteroppervlak biedt meer weerstand tegen schokken, krassen, olie en chemicaliën, uv-stralen, weersinvloeden in het algemeen, en hagel in het bijzonder.

Eenvoudiger onderhoud

Polyester biedt een glad en stevig op- pervlak, en is super duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bij een incident is polyester ook eenvoudiger en goedkoper te repareren dan aluminium.

Meer isolatie

De polyester coating is een integraal onderdeel van het isolatiesysteem: polyester is flexibeler dan aluminium en dempt beter het geluid van regen of hagel en blijkt thermisch efficiënter.

XPS isolatie

De beste isolatie in uw caravan.

XPS-isolatie is een extra stevig schuim met een hoge geluids- en warmte-isolatie.
XPS-isolatie zorgt voor een efficiënt productieproces, meer com-fort in de caravan en verlengt tevens de levensduur van uw prachtige bezit.

Al onze caravans zijn gedekt met een waterdichtheidsgarantie van 7 jaar, onder voorbehoud van een jaarlijkse controle door één van de erkende dealers van het netwerk.

Garantie en diensten van Sterckeman

Service door heel Europa

Deze service kan worden gegarandeerd door het uitgebreide net van plaatselijke dealers.

Garantie

Bij Caravelair bestaat er een garantie van 3 jaar op onderdelen en arbeidsloon. Wij besteden de uiterste zorg aan onze producten:
daarom geven wij een garantie op waterdichtheid van 7 jaar
(volgens de garanties van Caravelair: mits de caravan jaarlijks gecontroleerd en onderhouden is). De producent van Caravelair, Trigano VDL, is ISO 9001 gecertificeerd.

Onderdelen en Service

Naast de Caravelair garantie bieden wij u, via ons Europese dealernetwerk, onze aftersales-service: Trigano Service. Deze organisatie is speciaal opgezet ten behoeve van de onderdelenvoorziening voor heel europa van alle Trigano producten. Trigano Service bestrijkt voor de exploitatie hiervan een oppervlakte van 20.000 m2 en heeft in totaal 50.000 artikelen in beheer, waarvan er 30.000 op voorraad zijn. Ieder jaar wordt er meer dan 10.000 km afgelegd in de magazijnen om 90.000 bestellingen klaar te maken.